Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Miért fáj a pizzától a hasam?

Miért fáj a pizzától a hasam?

Figyelt kérdés
Az alkotórészek külön egyáltalán nem ártanak: lisztfélékből készült dolgok,tej, kenyér, kekszek, pékáruk, paradicsom, szósz, szalámi, sajt - semmi nem árt. Egy pizzaszelettől órákig borzalmasan fáj. Mi lehet ez?

2014. okt. 14. 18:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Több pizzázót is próbáltál? Más nehéz kajáktól nem fáj?
2014. okt. 14. 18:46
 2/13 A kérdező kommentje:
Igen, több pizzázó, finomak - de nem értem. Semmi mástól nem fáj.
2014. okt. 14. 18:48
 3/13 anonim válasza:
Nagyjából mindentöl fájhat a a hasa az embernek. Ha a pizza már esetleg megromlott, attol fájhat a hasad, vagy lehetsz allergiás valamelyik alapanyagra. Ezek az alapanyagok egyébként okozhatnak hasfájást( normális esetben nem, de ha pl már nem teljesen frissek...). de lehet hogy valami más miatt fáj a hasad. Jobbulást !
2014. okt. 14. 18:59
 4/13 A kérdező kommentje:
abszolút frissek voltak, és nagyon finomak ezek a pizzaszeletetek- utána meg összegömbölyödtem és kivert a víz, olyan rosszul lettem. Sokáig nem ettem, kirészleteztem, melyik alkotórész? mivel semmitől nem fájt, gondoltam újra megpróbálom. Rosszul gondoltam. :D
2014. okt. 14. 19:06
 5/13 A kérdező kommentje:
*kiSérleteztem
2014. okt. 14. 19:07
 6/13 anonim ***** válasza:
Milyen fajta pizzát ettél?
2014. okt. 14. 19:29
 7/13 A kérdező kommentje:
[link] ez volt az utolsó a Bp Bartók B úton szelet, szalámis, vastag tészta - ez a fajta? az élesztő lehet? másban nem árt
2014. okt. 14. 19:38
 8/13 A kérdező kommentje:

+akkor nagyon finom volt, marha éhes voltam, de más fajta(lapos) máshol, mindenhol ilyen volt régóta. Jó, hogy már a pizzázók látványától /illatától is rosszul érzem magam, kihagyom természetesen, többet nem kísérletezem,

csak épp azt lenne jó tudni, mi ártott benne?

2014. okt. 16. 10:26
 9/13 Titkos Arisztid ***** válasza:

Akkor epe lesz a ludas, nem ártana ellenőriztetned... Mitől szokott még fájni a hasad? Pörkölt, lecsó, erőspaprika ilyesmi?

Egy gyógyszerész...

2014. okt. 16. 13:36
 10/13 A kérdező kommentje:

hm. kösz 9-es. Zsíros, csípős nem árt, sokáig a paradicsom nem volt még jó. 1 éve volt, hogy szinte minden evés után fájt, 20 perccel evés után, és kőkemény lett.. akkor előtte egy erős antibiotikum volt, valószínű attól, egy ideig normafloret szedtem, és elmúlt.

Ez maradt belőle.

2014. okt. 16. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!