Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Milyen belső szervi megbeteged...

Milyen belső szervi megbetegedésre utalhatnak ezek a tünetek?

Figyelt kérdés
a gyomrom szokott fájni, de főleg a bal oldalon. inkább úgy elöl is és ugyanott hátul is tompa fájás szokott lenni néha, úgy belül.. nem annyira tudom megmagyarázni, fura érzés.. meg mintha néha az egész hasam környéke több ponton zsibogna vagy mit csinálni.. mondták hogy vigyázzak mert lehetnek bajok: főleg: hasnyálmirigy, vese és máj betegségek, mert szedtem többféle gyulladáscsökkentőt és szteroidot.. abbahagytam egy hónapja kb, de már a végefelé és éreztem ezt.. de azóta is és egyre jobban.. megyek mostmár dokihoz lassan, de azért előtte szeretnék tisztában lenni hogy mi lehet esetleg... köszönöm előre is!!!
2014. okt. 11. 07:24
 1/3 anonim ***** válasza:

ELÖTTE nem tudsz SEMMIT tisztázni, mert vizsgalat nélkül senki (még egy orvos sem) nem tudja megállapítani, mi a bajod.

Menj el az orvoshoz, vizsgáltasd ki magad és akkor meglátod.

2014. okt. 11. 07:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Sajna erre még tippelni sem lehet, többféle oka lehet, a háziorvos sem fogja tudni megmondani vizsgálatok nélkül, gondolom első körben áttapintja a hasadat, elküld majd vérvételre, azután esetleg gasztroenterológushoz, vagy hasi ultrahangra, stb.
2014. okt. 11. 08:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Ezek gyomorfekélyes tünetek, a gyulladáscsökkentők és fájdalomcsillapítók mellékhatása. Kérj beutalót gasztroenterológushoz. A biztos diagnózishoz egy gyomortükrözés azonban nagy eséllyel kelleni fog.

Üdvözlettel: egy orvostanhallgató

2014. okt. 11. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!