Olvedi Csilla kérdése:
Hetek ota fajdalmat erzek a tudomben es faj a geincem meg a hatam. Valahanyszor levegot veszek fajdalmat erzek a bordatajekon hatamban a gerincemnel valamint bal oldalt lapockatajekon?
Figyelt kérdés
A kerdesem az lenne a tudom vagy a gerincem okozhatja a problemat?A csontkovas megropogtatott, Ideig oraig jol ereztem magam majd ujra jelentkezni kezdtek a tunetek.2014. okt. 8. 21:50
1/7 anonim válasza:
Melyik kezdődött előbb? Egyébként menj el egy tüdő röntgenre az az egyszerűbb ha ott minden tiszta akkor a gerinced lesz a ludas.
2/7 anonim válasza:
Az még mellhártya gyulladás is lehet.
3/7 A kérdező kommentje:
ereztem ,,hogy szegycsontnaal mely lelegzet vetelnel nyyomast erzek,majd fura fajdalmat mellkas tajekon es a gerincem is erezhetoen faj viszont azt olvastam hogy ez lehet a tudotol is..egyebbkent dohanyzom...
2014. okt. 8. 22:03
4/7 anonim válasza:
Nekem akkor volt ilyen fájdalmam, amikor bordaközi becsípődésem volt,izomlazítót kaptam és fájdalomcsillapítót, még így is 4 hétig tartott a fájdalom, menj el a háziorvoshoz.
5/7 A kérdező kommentje:
Alitolag idegbecsipodes de kaptam gyogyszereket injekciokat es azota is faj!az idegorvos azt mondta ha nem faj ugy hogy nemtudok dolgozni akkor nyugodtan menjek haza azota is ugyanugy faj :(
2015. júl. 8. 11:31
6/7 anonim válasza:
Sajna ez hosszadalmas, hetekig is eltarthat, aztán egyszercsak hipp-hopp, abbamarad.
7/7 A kérdező kommentje:
Csak nekem sajna mar masfel eve tart
2015. júl. 8. 15:39
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!