Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Vajon mi lehet az oka?

Vajon mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Egy honap alatt rengeteget fogytam, ugy hogy rendesen eszem, es nem mozgok tobbet mint amennyit altalaban szoktam. folyamatosan faradt vagyok, teljesen mindegy mennyit alszom. midenki azt mondja hogy eleg sapadt vagyok mostanaban. es a menstruaciom is kesik. vettem tobb tesztet is de mind azt mutatta hogy nem vagyok terhes. mar van idopontom nogyogyaszhoz, es vervetelre. vajon mire szamithatok?

2014. okt. 5. 00:48
 1/2 A kérdező kommentje:
*a hajam elkezdett hullani, es folyamatosan kohogok, mint aki meg akar fulladni..sokazor tenyleg olyan mintha levegot sem kapnek.
2014. okt. 5. 00:54
 2/2 anonim ***** válasza:

szia!

Ide nem nőgyógyász kell, hanem első körbe háziorvos, és beutaló teljes vérképre. Ő majd irányít tovább.

Fogyás, hajhullás jelezhet komolyabb betegséget is, valószínűleg ezért nem is jön meg a menzeszed.

2014. okt. 5. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!