Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » HELP! Olyan mintha teli lenne...

HELP! Olyan mintha teli lenne slejmmel az arcom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

3-4 napja tapasztaltam. Az orrom üres, nem jön belőle váladék. Viszont olyan, mint ha az orrom mögött/felett lenne a sok nyúlós váladék. Emellett nyelni is nehéz, olyan mintha a torkom tele lenne slejmmel ezáltal elég rossz a nyelés..Nem fáj a torkom se, csak nehéz a nyelés sokszor. Tényleg borzasztó furcsa érzés :( ötlet?

2014. okt. 4. 19:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt hívják arcüreggyulladásnak. Infralámpád nincs? Az ACC váladékoldó jól jöhet, már ha tudsz szerezni. Ha nem, akkor marad az otthoni pihenés, sok folyadék, C vitamin, szopogatós toroktabletta és hétfőn menj el a háziorvoshoz vagy gégészhez, lehet, hogy antibiotikumot ad.
2014. okt. 4. 19:47
 2/7 A kérdező kommentje:

Sajnos nincs. :( Pedig az jól esne. Esetleg akkor megpróbálom a kamillás inhalálást.

Tényleg olyan mintha az arcomba lenne az összes slejm, meg a torkomba..Egyáltalán nem köhögök, nincsen lázam se, orrom se folyik, igyis lehet hogy arcüreggyulladás?

ACC-t nem merem szedni, enyhe allergia asztmám van és állítólag fulladást okozhat :O :S

Még arra gondoltam, lehet hogy a bölcsességfogamtól van ez a nehéznyelés,de hát az orrom mögött /felett is érzem a sok slejmet, de hiába krákogok semmi se jön ki. Bár a bal nyirokcsomóm is bevan most dagadva, illetve nem tudom de fáj. Fogorvos azt mondta nem müködik jelenleg a röntgen,úgyhogy várjak.. kösz szépen...Aztmondta szedjek dolocin-t (antibiotikum)de azt se merem, félek a mellékhatásoktól. háziorvos azt mondta egy kis vírus,de ez nem hinném hogy ez az hisz akkor megfázásos tüneteim lennének..Fül orr gégészt felkeresek hétfőn..

2014. okt. 4. 19:57
 3/7 A kérdező kommentje:
De ez ugye nem valami súlyos állapot? néha rágörcsölök és alig kapok levegőt. Remélem nem valami agyhártyagyulladás :S Rossz ez a sok dzsuva az arcomba amit érzek
2014. okt. 4. 20:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne lássál rémeket, egy közönséges nem túl súlyos betegség, hétfőn a gégész majd eldönti a gyógyszerezést. De egyébként nem kell félni az antibiotikumtól, hogyha az orvos úgy találja, hogy baktérium.
2014. okt. 4. 22:23
 5/7 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm!!

valamelyik nap voltam fül-orr gégészeten, bár ott nem ezt a problémámat mondtam, akkor meg sem vizsgált,csak belenézett a számba meg az orromba.. Hétfőn inkább egy másik rendelőbe megyek, ott remélem megvizsgálnak.

2014. okt. 4. 22:32
 6/7 A kérdező kommentje:

Sajnos nem jutottam még el orvoshoz, de most azt vettem észre, hogy reggelente mikor felkelek nagyon nyúlos,zöldes szinü váladék jon ki az orrombol,de sajnos csak egyszer.még mindig ugy erzem hogy az orrom

Mogott van a sok valadek,nyelni is alig birok,az arcom pedig nem is fáj:/ folyton berekedek.

2014. okt. 12. 14:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez baktérium, ne halaszgasd már azt az orvost, nem lehet az olyan időigényes. Ha nem kezelik, és már így is hagytad annyira elszaporodni, hogy egy adag antibiotikum nem is biztos, hogy elég, a többi szervedre is ráhúzódhat, a tüdőgyulladás a jobbik eset, de akár a szívedre is.
2014. okt. 12. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!