Ultrahangon vesémben képlet ábrázolódik 89mmx114mm, ez mi lehet? Daganat esetleg ciszta vagy sérv, gyulladás? Volt már valakinek ilyen? Vérvételen minden jó.
Figyelt kérdés
mi lehet?2014. okt. 2. 18:10
1/11 anonim válasza:
Most őszintén: honnan a jó égből tudjuk? Ha esetleg leírnád, hogy mit írtak a leletre, vagy valami...de így?
2/11 anonim válasza:
Milyen képlet? Hogy néz ki? Egyben van egy nagy krumpli, éles határokkal vagy elmosódottan polipszerűen terjeszkedik?
A gyulladást kimutatta volna a vérkép (azt hiszem).
Viszonyításképpen nekem cisztáim vannak, a vérvételes adataim teljesen jók, csak a tumormarker eredménye volt majdnem tízszerese a normálnak.
5/11 A kérdező kommentje:
39 éves vagyok,csak urológiára küldtek tovább
2014. okt. 2. 19:03
6/11 anonim válasza:
Ha pontosabban nem, tudták uh- alapján megmondani mi az, akkor szokták az embert továbbküldeni MR-re (de előjegyzés van) Elég sokat kell várni
7/11 A kérdező kommentje:
Urologiara küldtek.vese uh
2014. okt. 2. 21:46
8/11 A kérdező kommentje:
Leleten igy va megfogalmazva89x114mm nagyságú kevert echoszerkezetü solid képlet látható;(
2014. okt. 3. 08:23
9/11 A kérdező kommentje:
Lehet ekkora daganat mit a vesém? Mert ez majd akkora...
2014. okt. 4. 08:14
10/11 A kérdező kommentje:
ma voltam urologián.ott daganatra gyanakszanak.ct okt 18.án..latjátok vérkép negativ semmit nem jelent ha kiderül hogy daganat..mellkar rgtre is kuldtek ma.az 5 honapja negaiv volt.mit szoltok
2014. okt. 8. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!