Ágyi poloska a pasimtól?
Figyelt kérdés
2hónapja együtt vagyunk a pasimmal, azóta különféle csípések jelentek meg rajtam, főként a kézfejemen és a lábamon. előszőr nem tulajdonítottam neki különösebb jelentőséget, azt hittem csak a szúnyogok.. de tegnap reggelre megjelentek a poloskák az ágyamban. azt hittem rosszul leszek.. most nagyon összevesztünk, de nem a poloskák miatt, mondjam neki h még ágyi poloskát is összeszedtem tőle?2014. okt. 1. 21:47
1/5 anonim válasza:
1. A poloskát nem biztos, hogy ö "hozta"
2. Mégha úgy is lenne, minek mondanád neki? Inkább hívj egy szakembert, aki kiírtja.
2/5 A kérdező kommentje:
de biztos vagyok benne h tőle jöttek a kis hívatlan vendégek.
volt szakember, tegnap az volt az első dolgom. undorodom az ágyamtól ezek után...
2014. okt. 1. 21:54
3/5 anonim válasza:
Az ágyi poloska hogyan kerülhet be a lakásba?"
Aktív és passzív úton egyaránt terjedhet. Behurcolhatja egy hagyatéki bútorral, antikváriumos könyvvel, ajándék plüssmackóval. Bármivel ami egy poloskás hálószobából származik.
Lakótömbön belül (különösen panel épületekben) a csővezetékek mentén, réseken és hasadékokon át, vezetékek áttöréseinél az ágyi poloska lakásról lakásra is terjedhet.
4/5 A kérdező kommentje:
ezeknek mind mint utána néztem már. a csípések azután jelentek meg rajtam miután ő itt aludt nálam. kizártnak tartom az összes többi opciót.
2014. okt. 1. 21:57
5/5 anonim válasza:
Beszélj vele, mondd el neki, nála is írtatni kell, mert lehet, hogy ő hozta, de az is lehet, hogy nálatok terjedt el és akkor ő is viheti haza tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!