Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek mitől lehet?...

Szerintetek mitől lehet? Menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés

Több mint egy órája járás közben elkezdett fájni a bal alsó lábszáram a térdemtől egészen a talpamig. Olyan, mintha izomláz lenne, mellé társul a folyamatos zsibbadás. Vettem be fájdalomcsillapítót, engedtem rá meleg vizet, így most jobb, de kb háromnegyed óráig csak sírtam, annyira fájt. Ha ez fontos, a suliban elkezdett nagyon dobogni a szívem, azt hittem kiugrik a helyéről, de egy pár perc alatt elmúlt. Nem tudom ez összefügg-e a lábammal. Amúgy szerintem nincs feldagadva sem.

Szerintetek mitől lehetett? Tapasztaltatok már ilyet? 18/L

2014. szept. 30. 13:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem volt begörcsölve?
2014. szept. 30. 19:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy sokat ültél egy helyben?
2014. szept. 30. 19:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem vörös? Nem lilás? Hidegebb/melegebb mint a másik lábad? Fogamzásgátlót szedsz-e? Cigizel-e? Családban volt-e trombózis?
2014. szept. 30. 20:53
 4/4 A kérdező kommentje:

1. Nem volt begörcsölve, az teljesen más. Ez olyan volt, mitnha izomlázam lett volna..

2. Hát előtte iskolában voltam 4 órát, de ezt nem neezném soknak, főleg, hogy szünetekben járkáltam.

3. Nem volt bedagadva, nem volt vörös, kicsit melegebb volt talán, mint a másik. Amúgy nem cigizek, nem szedek fogamzásgátlót, nem tudom, hogy volt-e a családban...

A trombózisnak én is utánanéztem, és pár tünet stimmelt, de a szín, a dagadás nem. Ezért érdeklődöm, hogy azért elmenjek-e megnézetni.

2014. szept. 30. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!