Monofóbiás vagyok! Mit tehetnék?
Hali ! :)
Nekem kényszerbetegségem van, ami abból áll, hogy kb 5x ellenőrzök mindent lefekvés előtt, indulás előtt stb. ( anno 1 villanykapcsolót simogattam vagy 3 percig, hogy tényleg le van-e kapcsolva ) majd később mindennel így lettem, ezek után pl. indulásnál minden fontosabb dolgot (telefon, tárca, bérlet) a nadrágom, első zsebeibe tettem, hogy amikor rám jön, az az érzés, hogy valami nincs meg, rögtön oda nyúlok és megnyugszom,, ezzel csak arra próbálok kilyukadni, hogy próbáld meg eleinte te is ezt, hogy zsebedbe teszed, és ha a zsebedhez nyúlsz, akkor ott van.
Lényegében ennyi tudtam mondani, remélem segítettem vele :)

Minden AGYBAN DŐL EL!
Én ezzel a hozzáállással győztem le a pánikbetegségemet ami olyan szinten súlyos volt hogy eleinte kórházi ellátásra szorultam.Viszont ezt az agyadba bele kell táplálni hogy te irányítod a szervezetedet te mondod meg mivan mi lesz mit ellenőrzöl.Gondolj ilyenkor pl egy keresés után arra hogy..- és akkor mivan ha el is hagynám véletlenül kit érdekel majd lesz másik.stb.
Ja és olyan dolgokat meg ne tarts rajta amiket másoknak nem szívesen mutatnál meg vagy nem szívesen adnád miatta senki kezébe.Ezt ha betartod, meglátod jó lesz minden.Mert az agy irányít.Rákell beszélned magad.Ha gondolod segítek írhatsz privátban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!