Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hőemelkedés, nedves köhögés...

Hőemelkedés, nedves köhögés mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Pénteken kezdődött az egész, akkor egész nap fújtam az órromat, másnapra már abba a fázisba volt, hogy nem folyt, de ha fújtam kifogyhatatlanul jött az anyag.. Most semmi, viszont úgy köhögök mint egy 50 éve erős dohányos ember. Ezen kívül néha jön fel cucc néha nem.. Tegnap és tegnap előtt volt hőemelkedésem, de 38ig (vagy a főlé) egyszer se ment. Éjjel kissé nehezen veszem a levegöt és néha "sipol" ahogy veszem a levegőt. A fura az, hogy a torkom pénteken fájt, ma már egyáltalán nem. Ma nem tudtam orvoshoz menni és valóshínüleg holnap se fogok tudni. :( Vélemény? Mi lehet ez?
2014. szept. 29. 19:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez az az őszi nátha, ami most rengeteg embert kínoz, nekem is volt és a fiamnak is, első nap erős torokfájás, azután nátha, majd hossza köhögés.
2014. szept. 30. 06:25
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod!
2014. szept. 30. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!