Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mennyi idő, mire elmúlik az...

Mennyi idő, mire elmúlik az ótvar?

Figyelt kérdés
Ma reggel voltam bőrgyógyásznál, aki azt mondta az arcomon lévő nap seb ótvar. Kaptam rá kenőcsöt! Azt mondta, mielőtt bekenném vele, kaparjam le az összes varat. Annyira égetve fáj az arcom egész nap, hogy valami elképesztő! Mikorra múlik ez el? Normális, hogy ennyire fáj?

2014. szept. 29. 13:45
 1/2 anonim válasza:
Kb 1 hét mire el.mùlik normàlisan kapard le tilajdonkèppen zsepivel vagu tiszta ronggyal kell lekaparni ùgy hogy jòdozod és le kell tapasztani nem septapasszal vannak ezek a nagy mèretű fehèr tapaszok és igen nekem iségett de nekem mindenūtt olyan volt csak az arcom nem. 1 hét mire el mùlt 2-3 nap mulva kellett mennem kezelèsre s nekem az àpolò kezelte
2014. szept. 29. 15:25
 2/2 A kérdező kommentje:

Nagyon remélem, hogy nem fáj majd így végig. Nekem meleg szappanos vizet mondtak, hogy azzal szedjem le a pörköket. Bactroban kenőcsöt kaptam rá.

Köszi a választ!

2014. szept. 29. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!