Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől alakul ki ez?

Mitől alakul ki ez?

Figyelt kérdés
egy jo par hete kulonos dolgot eszleltem a testemen. Eloszor a kezemen jottek ki. 2 kisebb piros folt ami lathatoan fel volt dagadva es nehez leirni de olyan kellemetlenul viszketett, mint a gombas lab. Nem tudtam mi az igy gondoltam majd elmulik. El is mult de amit nem tudok megmagyarazni az az lenne hogy mindennap kijon valahol , valamelyik testreszemen de masnapra elmulik. mintha ott sem lett volna. Elkezd kellemetlenul viszketni innen veszem eszre. Most peldaul az egyik kisujjam van bedagadva es erzem hogy ég es nagyon kellemetlenul viszket. Megis mi lehet ez? Allergia? Nem tudom milyen orvoshoz menjek, megmutatni se nagyon tudom mert elmulik masnapra es nem lehet tudni hol jon ki es mikor. Segitsen valaki, kerem....
2014. szept. 14. 22:24
 1/2 A kérdező kommentje:
Tudtommal semmire se vagyok allergias, pontosabban meg nem alakult ki. Nem is volt meg allergia tesztem.
2014. szept. 14. 22:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem váltottál szappant, habfürdőt? Anyukád nem váltott mosóport? Vezess naplót, hogy mikor mit eszel, és jelöld ott, ha megjelennek a kiütéseid. Ezzel már felkereshetsz egy allergológust.
2014. szept. 14. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!