Mi lehet ez? Elkezdett nőni hátul a bölcsességfogam, mindkettő, szétfeszül az álkapcsom, zsibbad
bocsánat hogy ilyen értelmetlen lett a kiírásom. ja és ha nyelek hallok valami kattogást is. olyan mintha az inyem szétfeszülne és ez a fájdalom kihat a fél arcomra..lehetséges hogy a bölcsességfogtól?
(18L)
ez a szétfeszítő érzés borzasztó :( Csak sajnos pánikbeteg is vagyok illetve a sok idegeskedéstől már lehet bebeszéltem magamnak mindenfélét., meg most van ez a légycsőhurutgyulladásom, orvos azt mondta valószinü ettől kapok nehezebben levegőt..voltam minden kivizsgáláson, minden negativ lett, enyhe asztmát találtak csak, amire van inhalátorom is,szükség esetén.. de folyton mély levegőket akarok venni,néha fulladásérzetem van. áh biztos lelki eredetü :( kivagyok..
Köszönöm a válaszokat.
A bölcsességfogtól nem lesz komolyabb bajod, viszont ha az megnyugtat, menj el az ügyeletes fogorvoshoz.
Nagyjából ugyanazt fogja elmondani, mint mi itt.
Hétfőn elmegyek, köszönöm szépen a válaszokat:)
Most már nem zsibbad, nem feszül. (kopp-kopp)
bár napi 1-2x előfordul veszem is be az advilt..
Amivel mostmár küzdök az az elviselhetetlen allergiám+betegség..
Valószínűleg nincs elég helyük. Mit mondott a fogorvos? Ki kell szedni?
Ha igen akkor mindenféle képpen szájsebészeten csináltasd és ne a fogorvosnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!