Fáj a nyelés. Mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
Már egy ideje ha iszok alkoholt, mindegy hogy sokat vagy keveset másnap egész nap hányok, minden kijön belőlem... Ma is ez volt... 5 percenként mentem hányni... Amikor már minden kijött belőlem akkor jött az epés... Már akkor fájt a torkom.. Most már pár órája nem hánytam, viszont a nyelés nagyon fáj. Egy pontban mintha gombóc lenne a torkomba bal oldalt... Mitől lehet? A sok erölködés???
20/L
2014. szept. 6. 22:44
1/5 anonim válasza:
A sok hányástól van. A gyomorsav nem a nyelőcsőbe való, kikezdi. Légyszíves, ne igyál, semennyit.
2/5 anonim válasza:
Begyulladt az egyik mandulád lehet. El fog múlni, de ha ennyire nem bírod, akkor ne igyál alkoholt. Pár hónapig pihentesd, majd utána próbálkozhatsz újra. És ne egyből töménnyel, hanem valami szolidabbal. De csak pár hónap múlva.
3/5 A kérdező kommentje:
Fél évente ha iszok.... Eddig nem is ittam most vagy 2 hónapig pedig nyár volt.... Mindkét mandulám kivették :/
2014. szept. 6. 23:23
5/5 anonim válasza:
Vigyázz az alkoholt hagyd abba,könnyen nyelőcső repedèsed lehet,nem játèk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!