Paranoid skizofréniával van esély leszázalékolásra?
23 éves fiú vagyok,januárban diagnosztizálták nálam ezt a betegséget,azóta sajnos ez még súlyosabb lett,nem tudok iskolába járni,se dolgozni,napi szinten vagyok rosszul,a gyógyszerek szedése mellett is.Nem bírok emberek között lenni,rosszul leszek,nem tudok lábra állni,egyensúly zavarom van olyankor,rángatózás,tompaság...Ti mit gondoltok,mit csináljak?
ui:Minden papírom,orvosi leletem megvannak,valamit lehetne-e csinálni?
Köszi az infót!
Annyi kérdésem lenne még,hogy akinek nem volt még munkája,azt is le tudják százalékolni(egyszerűen munka képtelen vagyok a betegség miatt) sulit se bírtam befejezni,csak érettségim van...7 éve van ez a betegségem,csak most derült ki...köszi a választ előre is...
leszázalékolásnak mi a módja amúgy,hogy történik?
reggel egy rivotril
escitil hangulatjavító
seroquel xr 300 ez meg ilyen antidepresszáns féle
délben egy rivotril
este 2 rivotril,egy seroquel
Persze voltak hallucinációim....szellemeket éreztem magam körül.ilyenkor elkezdett fájni a hátam,a semmiből eszméletlen ideges lettem....és elkezdtem rángatózni épp úgy,mint az ördögűző filmekben...:(
és ez volt h naponta jött,több órán át..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!