Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 15. hós kisfiam ekcémás! Most...

Nikoletta 56 kérdése:

15. hós kisfiam ekcémás! Most hallottam hogy ha orvosi papirom van róla akkor emelt családit kapok és nem 3évig leszek gyesen hanem 10 évig. Igaz?

Figyelt kérdés
azt hallottam hogy ahoz, hogy ez megtörténjen nagyon komoly vizsgálatokra van szükség a kicsinél.van aki ezt nem igy tudja.van esetleg aki mostanába ilyenen ment keresztül?tud segíteni valaki hozzá értő?
2014. szept. 4. 13:26
 1/3 Daniell016 válasza:
Mivel az ekcémát lehet kezelni gyógyítani és erre vannak gyógyszerek krémek nem hiszem, hogy 10 év gyes járna érte... sok ember szenved ebben a bőrbetegségben és teljes életet tudnak élni..
2014. szept. 4. 13:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Rosszul hallottad, folyamatosan vonják meg a betegségek miatti támogatásokat, pont nem egy bőrbetegségre fognak 10 évnyi gyest adni.
2014. szept. 4. 13:42
 3/3 A kérdező kommentje:
nekem is gyanus....köszönöm a válaszokat!
2014. szept. 4. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!