Kedves Bulimiások, Anorexiások! Volt a betegségetekben "szünet" ha igen hogyan zajlott?
nekem 16 éves koromban kezdődött, igazából nem tudom melyik betegség...rengeteget hánytam volt hogy napotnta 3-4x szer, de egy idő után csak nem ettem eleget, tehát nem hánytam 80kg rol 60kg ra. 18 éves koromra sikerült kizökkennem belőle hála a páromnak akinek az étel a mindene, jó volt vele enni, de megvolt a mérték...igaz híztam 6 kilót de nem ez zavart, hanem hogy gyomrom nehezen birta ez sosem hagyott teljesen nyugodni. Suli után rögtön melózni kezdtem, egész napos ülőmunka. Februárban összecuccoltunk a párommal, már teljesen kezdtem megszokni hogy eszek amit csak akarok mikor akkor mikor akarok, a melóba is meg itthon is mert megérdemlem annyi szenvedés után stb stb, de a gyomrom feladta, az ülés miatt sohasem voltam éhes, reggelente a vacsi miatt rosszul voltam, utánna már gyakran ki is hánytam mert, szó szerint bennem maradt volna, közben ki is derült hogy pár röpke hónap alatt felszedtem 12 kilót. Szóval most 21 éves vagyok, több mint két év alatt híztam 6 kilót, és pár hónap alatt a többit.Soha többet nem nem fogok hallgatni senkire aki azt mondja hogy "ugyan egyél már" Borzasztóan érzem magam és sajnálom, de ujrakezdődött minden...mostmár mozogni sincs időm se kedvem, vagy 12 órát dolgozok vagy nincs kedvem élni se.
Igaz anno nem jutottam odáig mint sokan mások, ezért nem tünt fel senkinek(csak a páromnak mondtam el)
De most a meloba már mindenkinek feltünt, hogy csak a cigi a kávé az ásványvíz...a párom meg menjek orvoshoz, biztos van valami baj, meg se lepődött mikor könnyes szemmel jöttem a wcből vacsi után, szent megyőződése hogy szervi bajom van és és nem lehetek bulimiás...magam sem tudom hogy mi a bajom, de ha arra a sok beidegződésre gondolok amiről azt hittem hogy leszoktam, nem hinném hogy csak sima koplalásról van szó. Jó lenne valakivel beszélgetni aki hasonló cipőben járt, mert ha visszatekintek a az egész életemre akkor bizony azt veszem észre mindig is ilyen problémáim voltak. Igaz soha nem voltam sovány, és nem is szeretnék, de kövér annyira sem...de az biztos hogy egy átlag nő nem hányatja magát és nem koplal több mint egy keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!