Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Kialakuloban levo rak lehet?

Kialakuloban levo rak lehet?

Figyelt kérdés
2 honapja voltam nogyogyasznal aki mintat vett (most eloszor) es akkor epp ugy volt hogy lassan 1 honapja nem jott meg.Az eredmeny megjott es p3as Lett. Azt mondta hogy ez hatar eset.Kaptam kupot es hogy menjek Vissza 3 honap mulva vagyis jovo honapban. Multhonapban megjott a verzesem viszont teljesen fekete "kemeny" es csak 2 napig tartott.A kupot nem hasznalom mert szornyu mellekhatasai vannak.Tenyleg nagyon rosszak nem szeretnem reszletezni..Tudom szedni kellett Volna De ilyen mellekhatasokkal nem lehet..plusz tele vagyok szemolccsel amit ugytudom szinten a hpv okozhat.Mindenhol van szinte egy egy.Lehet koze ehhez az egeszhez? Elore koszi!
2014. szept. 3. 15:48
 1/3 anonim válasza:
Fordulj orvoshoz!
2014. szept. 3. 15:49
 2/3 anonim válasza:

tényleg menj orvoshoz, de ilyenkor amúgy van olyan hogy vissza kell menni kontrollra hogy hatott-e a kúp.

itt úgysem fogsz érdembeli választ kapni.

2014. szept. 3. 15:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha szörnyű mellékhatásokat okozott a kúp, akkor vissza kellett volna menned és kérni kellett volna helyette másikat.

Elég felelőtlen vagy...

2014. szept. 3. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!