Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A háziorvos tudja kezelni a...

A háziorvos tudja kezelni a nőgyógyászati gyulladásokat?

Figyelt kérdés
Igazából ebben a hónapban kimaradt a mensim!Terhes nem vagyok csináltam tesztez!1 hete alhasi fájdalmam van ami a derekamba sugárzik.Ma megyek a háziorvosomhoz.Szerintetek elég hozzá menni vagy kell a nőgyógyász?
2014. szept. 2. 07:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Természetesen nem tudja.

Majd biztosan kikérdez, megnyomkodja a hasadat és utána továbbküld szakrendelésre.

Esetleg ha a vizeleteddel is vannak gondok és valami húgyúti fertőzéstől fájna a hasad, akkor azt tudja tesztelni.

Nagy valószínűséggel el kell menni nőgyógyászhoz. Főleg így, hogy ki is maradt.

Én a helyedben rögtön a nőgyógyászhoz mennék.

2014. szept. 2. 07:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát ez remek :( Az a baj hogy nálunk legalább 2 hét mire kapok időpontot a nőgyógyászhoz...Hétfőn pedig indulunk nyaralni!
2014. szept. 2. 08:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az esetben kérd meg a háziorvost, hogy mondja meg, melyik kórház nőgyógyászati járóbeteg ellátása az ügyeletes a mai napon. Ha odamész, kutya kötelességük ellátni. Max. túlzol egy kicsit, és azt mondod, hogy nagyon erős a fájdalmad, azért jöttél el.
2014. szept. 2. 08:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem sürgős esetben nem kell időpont a nőgyógyászatra sem, engem elláttak aznap amikor odamentem.
2014. szept. 2. 08:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Oké :) Köszönöm a segítséget!
2014. szept. 2. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!