Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől fáj már ennyi ideje a...

Mitől fáj már ennyi ideje a fejem, megőrülök?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és kb 1 és fél hónapja fáj a fejem minden nap. A fájdalom viszonylag enyhe, tompa, de egész nap jelen van, sosem múlik el magától. Szeretnék rájönni mitől lehet ez. főleg homloktájt fáj, tehát a halánték és az orr közötti részen, nehéz teljesen pontosan megmondani hogy hol. Egyébként minden rendben van az egészségemmel, csak ez a fránya fejfájás már nagyon kikészít.
2014. aug. 28. 18:54
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már ilyen hogy 5 hétig fájt a fejem...aztán kiderült hogy alacsony a vérnyomásom! Meg én hogyha hirtelen felállok vagy hirtelen nyújtózkodok,akkor hangyázik a szemem! Nem lehet hogy neked is alacsony? De lehetséges hogy szemüveg kellene!
2014. aug. 28. 18:58
 2/10 anonim ***** válasza:
Szedtel be gyógyszert?
2014. aug. 28. 18:59
 3/10 anonim ***** válasza:

Homloktáji és a szembe sugárzó, vagy a szemből a homlok felé sugárzó panaszokat okozhatnak szembetegségek is. Érdemes ilyen fájdalmak esetén szemészeti vizsgálatra is elmenni.

Általában homloktáji fejfájás társul a gyomorfájdalmakhoz, gyomorégéshez, amikor a gyomorproblémák rendezése a fejfájást is megszünteti.

2014. aug. 28. 19:00
 4/10 anonim ***** válasza:
Én is a vérnyomásra gyanakszom
2014. aug. 28. 19:00
 5/10 A kérdező kommentje:
vérnyomásom normális, szemüvegem van.
2014. aug. 28. 19:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Vérnyomásmérés nem árt, de orvosnál voltál már ? Egyébként ebben a korban kicsi a valószínűsége bármi komoly dolognak. Fejfájásra meg meg kellene próbálni aszpirint vagy kalmopirint, ami több ponton segíthet. Egyébként a vérnyomás mérés mellett egy általános laborvizsgálat sem árt, mert a vashiány, vérszegénység, vérlemezke rendellenesség, magas karbamid szint, gyulladásra utaló fehérvérsejt emelkedés mind-mind lehet a háttérben.
2014. aug. 28. 19:08
 7/10 A kérdező kommentje:
Voltam fül-orr gégésznél és ott csináltak arcröntgent és ott enyhén gyulladtnak mondták az arcüregemet, valahogy úgy nevezték hogy fátyolosan fedett vagy mi. Fülemnél nem találtak semmit, nincs baktériumom meg semmi. Vérképet is csináltattak, és ott semmi nem volt, minden a 2 határértéken belül, kivéve, hogy allergiát mutattak ki mindenféle fára meg fűre amire kaptam gyógyszert amit már 1 hete szedek de nem múlt el tőle.
2014. aug. 28. 19:22
 8/10 A kérdező kommentje:
valaki?
2014. aug. 29. 19:26
 9/10 anonim válasza:
próbálj sokat inni, és a gép/tv szerűségeket minimálisra csökkenteni legalább egy ideig. bár szerintem egy ideggyógyászhoz elmehetnél :)
2014. aug. 31. 18:56
 10/10 A kérdező kommentje:
Megoldódott a probléma, legalábbis úgy tűnik. Orrsövény műtét után már alig érzem, és egyre jobb. :D :D
2014. nov. 12. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!