Tegnap megtudtam, hogy rákot diagnosztizáltak nálam és holnap hajnalban jön haza a férjem az édesanyjától és nem tudom hogyan közöljem vele? Mit tegyek? Hogyan mondjam el?
Figyelt kérdés
2014. aug. 23. 23:29
21/39 anonim válasza:
Lehet az egész valami tévedés -
Ha csak képalkotó eljárással lett "diagnosztizálva"
22/39 anonim válasza:
Már volt rá példa, hogy aztán nem az volt
Mikor jobban megnézték
23/39 A kérdező kommentje:
Kiderült,hogy nem kissejtes tüdőrákom van amit mivel hamar elkaptak sebészeti úton eltávolítható! A férjem 4.00 körül ért haza és reggel elmondtam neki,hogy a tegnapi vizsgálatok rákra utalnak de még nem biztos! Ma elkísért a kórházba és a hörgőtükrözés elvégzése után pedig hazajöhettünk és még a jövőhéten megműtenek! Köszönöm a támogatást! :)
2014. aug. 24. 13:42
24/39 anonim válasza:
Örülök az eredményednek!
És ugye nem is volt olyan nehéz elmondani a férjednek.
Meglátod, minden rendben lesz.
25/39 anonim válasza:
Hú, az nagyon jó, ha minél hamarabb megcsinálják a műtétet, ugye méretre nem különösebben nagy képlet?
Nem szabad vele sokat várni
26/39 anonim válasza:
Drukkolunk Neked, hogy minden jól sikerüljön
Azért nehéz elhinni, hogy fiatalon meg nem dohányzónál
hogy fordulhat ilyen egyáltalán elő
27/39 anonim válasza:
Minél előbb érdemes rajta túlesni
Hát nem akarom elhinni, még akkor sem, ha nem kissejtes
Lehet tényleg valami örökletes hajlam miatt lesz ilyen, de akkor is nehéz elhinni - Mielőbbi gyógyulást
28/39 anonim válasza:
Hogy vagy kedves kérdező ? Remélem a gyógyulás útjára léptél !!! Mielőbbi teljes gyógyulást kívánok :-))) !
29/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm,megvagyok! A gyógyulás útjára léptem hála az égnek és minden a legnagyobb rendben van!
2014. szept. 6. 18:55
30/39 anonim válasza:
Ez nagyszerű !!! Így tovább , csak pozitívan ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!