Mi az oka a fejfájásomnak, és üresség-érzetemnek?
Napok óta nagyon fáradtnak, erőtlennek érzem magam, szinte semmihez nincs energiám, még gyakran az alváshoz, normális beszédhez sem. Ürességet érzek. Tavaly is volt már egy-két alkalommal ilyen.
Ráadásul, már rég óta fáj a fejem különböző helyeken. Néha elmúlik, néha előjön ez a fájdalom egy éve. Lüktet, zúg, nyomást érzek, stb...
Más ügyek miatt voltam azóta (tavaly óta) többször is orvosnál, és csináltatott alapos vérvételt, stb., de sehol nem volt megcsillagozva.
Remélem, nem agydaganat.
Inkább pszichológushoz kellene menned.
Csak hogy megnyugtassalak, nekem volt agydaganatom és soha nem fájt. Semmi különöset nem éreztem. Azóta kivették és jól vagyok. Abból is kismillió féle van. (agydaganatból)
Ha annyira gyötör a fejfájás, kérd meg a háziorvost, hogy adjon neurológushoz beutalót. Ő majd CT -re küld, ha szükségesnek találja.
Hány éves vagy?
Köszönöm a válaszod!
Nem is érezted magad elgyengültnek, stb. ?
21 éves vagyok. (Fiú.)
Az agydaganat miatt sosem éreztem magam gyengének. Nem volt semmi tünete. Egy hét alatt derült ki, hogy van (akkor nagyon fájt a fejem) de ugyanazon a héten meg is műtöttek.
Nem lehet, hogy pont amiatt a gyógyszer miatt érzed magad fáradtnak? A gyógyszer mellékhatása lehet.
Remélem, hogy csak ilyen okai vannak/lehetnek.
A fülemmel volt problémám nem olyan régen, és azt sem tartom kizártnak, hogy valami gyulladás felment a fejembe.
Illetve, sokszor vertem már be a fejem, esetleg valami utóhatása. (Amikor megnyomom kicsit a koponyámat, érzem néhány helyen, hogy fáj ott a fejbőröm/koponyám.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!