Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi okozza a pisilés után a...

Mi okozza a pisilés után a fájdalmas, szúró érzést, ha sem nőgyógyász, sem urológus nem talál semmit?

Figyelt kérdés
Pisilés után, mintha még továbbra is kellene, de már nem megy, illetve fájdalmas, kellemetlen, szúrós érzés. Nem hólyaghurut, azt ismerem! Voltam nőgyógyásznál és urulógusnál is, jók az eredményeim, tanácstalanok. A panasz pedig fennáll, és nagyon kellemetlen. Pisilés után kb.10-15 percre múlik el. Ha keveset iszom, v. tartogatom a pisilést, akkor - mintha - intenzívebb lenne a fájdalom. Érdekesség: tanga viselésénél, s néha a párommal való együttlétkor és/vagy utána is szoktam ezt a tünetet érezni.
2014. aug. 17. 13:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát érdekes, hogy semmit nem találtak, pedig ez húgyúti fertőzésnél szokott tünet lenni....
2014. aug. 17. 13:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Ugyan ez volt a panaszom. Walurinal Max. Csodát művelt, esküszöm! :)
2014. aug. 17. 13:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Szülés után volt ilyenem, nem tudták mi okozza. Arra tippeltek, hogy valami ideg sérülhetett meg. Nekem intimtorna segített rajta, és pár medence nyújtó gyakorlat. Mindkettőt gyógytornász mutatta, akihez a nőgyógyászom utalt be.
2014. aug. 17. 15:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem tripper okozta ezt. Hetekig kezelgettem sikertelenül a "felfázást", mikor megtudtam, hogy elkaphattam (és el is kaptam). :(
2014. aug. 19. 11:56
 5/5 A kérdező kommentje:

Mindegyikőtöknek köszi! A Walurinált és az összes többi tőzegáfonyát tartalmazó étrendkiegészítő tablettákat, Urogin folyadékot is próbáltam már. Ha esetleg szűnik is valami után, az is csak időleges.

A trippelre nem gondoltam, de ezek szerint az orvos sem! Csak egy partnerem van, s (eddig) megbíztam benne!

2014. aug. 20. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!