A barátnőm hipohonder. Hogy lehetne meggyőzni, hogy nincs különösebb baja?
Figyelt kérdés
Kb. egy hónapja kezdődött nála hányinger, gyomorfájás, és megmondta neki az orvos h gyomorhurutja van ráadásul sok a sava és az még marja a nyálkahártyáját. Teljesen kikészíti magát, sír folyamatosan hogy egy hónapig nem tarthat egy betegség, és tuti valami nagy baja van és meg fog halni. Miközben mászkál, étvágya van, nem fogyott le csak éppen a gyomra fáj meg néha hányingere van. Hogy lehetne kirángatni ebből? Szerintem már csak magának generálja. Állandóan otthon kuksol. Ez nem tesz jót neki.2014. aug. 16. 14:25
1/1 Lantos Szilvia válasza:
Sehogy nem tudod meggyőzni...én is az vagyok, pszichiáter és pszichológus segítségét kértem, mert már koponya mr vizsgálatot is kisírtam magamnak...szóval ha súlyosbodik a félelme, ne bagatellizáld el, mert később teljesen be fog fordulni, állandóan sírni fog és ha elvicceli a környezete, nem fog bízni senkiben...ha nem tapasztaltam volna a saját bőrömön nem írnám le hidd el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!