Anyukám 63 éves és zsibbad a fél arca 1,5 hete és most mondta hogy 3 napja kettős látása is van. Persze egyből neurológus, de mégis ráér ez még a jövő héten, esetleg egy jó szegedi dokit ajánlanátok?
Figyelt kérdés
stroke-ra gyanakszom.2014. aug. 14. 22:36
11/15 anonim válasza:
Ugyanaz a véleményem, mint 10-esnek, mégis, hogyan lehet valaki annyira ostoba, hogy egy azonnali, sürgős ellátást igénylő betegségre gyanakszik és a gyk-n kérdezi meg, hogy jó lesz-e ha a jövő héten mennek a dokihoz? Kedves kérdező, a te esetedben igenis jó valamire az internet, utánaolvashatnál gyakrabban előforduló betegségeknek, pl. webbeteg, háziorvos blog és van még jópár ilyen oldal. Főleg, hogy gyereket is nevelsz, úgy már életveszélyes rájuk nézve is, ennyire tudatlannak lenni.
12/15 anonim válasza:
Kérdező?Hogy van az anyukád?Elvitted orvoshoz?
13/15 anonim válasza:
Kedves 12! Nem tudsz olvasni?
"Már volt háziorvosnál és szemésznél,akik neuorologust javasoltak"
Majd megy 3 hét múlva neurológushoz,ha lesz időpontja.
14/15 A kérdező kommentje:
minden magán doki szabin van. keddre kapott időpontot, közben a szemész bátyám még egyszer megnézte és lehet, hogy prizmás lencse kell neki.Nem kettős látás, de akkor is elmegy neurológushoz is, hogy megnyugodjunk. Amúgy stroke kizárva az alacsony vérnyomás miatt- háziorvos mondta. köszönöm a kommenteket.
2014. aug. 16. 23:00
15/15 A kérdező kommentje:
kedves tegnapi 10.01-es.Szerinted honnan szoptam ki a gyanút, a kisujjamból? Én nyomoztam ki, hogy a 3 éves lányom lisztérzékeny- a gyerekorvos csak legyintett. Én nyomoztam ki hogy köldöksérve van......sorolhatnám. Engem ne nevezz felelőtlen, életveszélybe sodró szülőnek, nem ismersz!!! Merem állítani, hogy néha többet tudok a betegségekről mint régi gyerekorvosunk, mert ott is hagytam, miután azt állította, hogy a kislányom nunija egészséges, pedig össze volt nőve ! Sebészi úton kellett helyrehozni.A poén az, hogy senki sem ajánlott nekünk dokit. Ez is kérdés lett volna.
2014. aug. 16. 23:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!