Meddig normális ez?
Szia!
Huhh, remélem azóta már jobban vagy! Azért leírom a tapasztalataim. Én ritkán vagyok beteg, még ritkábban lázas, de akkor nagyon nehéz levinni. Nekem is ugyanígy felszökik, ha lázcsillapítót veszek be, vagy szimplán nem reagál rá a szervezetem. Sajnos nincs mit tenni, bele kell ülni egy kád hideg vízbe!
Én csak így tudom levinni a lázam. Volt, hogy 40 fokos volt és csak ment följebb - na itt már egy pillanatig sem nyafogtam, hogy hideg a víz, meg hogy milyen szar beleülni...! Egyébként az első pár perc nagyon rossz, majd szét esel a remegéstől, de utána nagyon meg fogsz könnyebbülni! Feküdj bele teljesen, merülj el benne.
Persze a tüdőgyulladás miatt csak óvatosan!
A hideg zuhany is jó, bár az kevésbé kényelmes és nekem tovább kell alatta állnom, hogy hasson...
Hogy meddig normális ez? A tested harcol a betegség ellen, így biológiailag normális, de nagyon megterheli a szervezeted. + a sok gyógyszer sem tesz jót a májnak, vesének.. Szóval én a hideg vizes fürdőt ajánlom mindig. Azt is szokták mondani, hogy egy picit várhat a lázcsillapítás, így pusztulnak a baktériumok vagy vírusok, de azért nem kell sokáig várni. Ha már 10-15 perce 39, akkor irány a kád!
És persze sok folyadék és alvás!
Jobbulást!!!
Sajnálom, hogy még mindig nem vagy jól :(
Amikor Egyiptomban kapott el a "fáraó átka", akkor is magas volt a lázam. Akkor a nedves törülközőket betettem 5 percre a mélyhűtőbe. Talán még ezzel gyorsíthatod a lázcsillapítást.
Doki tud róla, hogy ilyen rossz a helyzet?
Lehet fel kéne hívnod, nehogy komolyabb baj legyen, főleg, ha a szíveddel is ez van...
Gyógyulj meg hamar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!