Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Elmenjek orvoshoz vérhányás...

Elmenjek orvoshoz vérhányás miatt, ami már elmúlt?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__betegsegek__5964576-..

Két napja tettem fel ezt a kérdést, azóta semmi tünetem nincs már, szerintem meggyógyultam, nem tudom érdemes-e elmenni orvoshoz, nem nagyon szeretnék, hiszen semmi bajom már

2014. aug. 7. 19:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem vagy kíváncsi az okára? Nem félsz attól, hogy ez ismétlődni fog? Nem gondolkodtál el még azon, hogy ez csak átmeneti javulás? Ahogy már megírták az előző kérdésednél is a vérhányás nem játék. Minden esetben ki kell vizsgálni, hogy mi okozza. Ha máshoz nem, legalább a háziorvoshoz elmehetnél, ő úgysem tud helyben gyomortükrözést csinálni, tudom ettől félsz. Csak annyit kérek, hogy ne vedd félvállról a vérhányást. Én nem fogok olyat írni, hogy akkor kezdd intézni a temetésed, vagy felelőtlen vagy, mert Te vagy az, aki felelősséggel tartozol az egészségedért, Te döntesz arról, hogy orvoshoz fordulsz-e, akik megtalálhatják az okát ennek és kezelni tudják vagy élsz úgy tovább, hogy esetleg ez újra megtörténik és nem leszel jobban. Ez csakis a Te döntésed.
2014. aug. 7. 19:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Bizony menjél el az orvoshoz.

Nem akarom elkiabálni a dolgot, de akár daganatod is lehet a legrosszabb esetben. A vérhányás

2014. aug. 7. 22:15
 3/4 anonim ***** válasza:
mindig komolyan veendő dolog. Ez nem olyan, amire azt lehet mondani, hogy á, egyszer megtörtént, de nem törődöm vele. (Bocs, az előbb véletlenül elküldtem.)
2014. aug. 7. 22:15
 4/4 anonim válasza:
Mindenképp menj el!
2014. aug. 8. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!