Ancsiikaa kérdése:
Aranyér vagy sem?
Figyelt kérdés
A végbélnyílásomnál van egy kismeggymagnnyi dudor, nem fáj,nem vérzik,nem is viszket. Csak zavar hogy ott van. Kötéllel hinballóztam le egy fárol akkor nagxon faj mert gondolom a nagyeses miatt felsértette..akkor megijjedtem de azthittem elmulik, de most is van azota nem faj semmi valtozott..parnapja erosebbet kakiltam akkot piros lett de nem faj..Ez akkor most aranyér? Ha az mivel lehetne eltüntetni? Orvoshoz nem szeretnék és félek is menni. Ti mit javasolnátok? A válaszokat előre is köszönöm! :)#aranyér #vagy pedig nem?
2014. aug. 7. 09:45
1/1 A kérdező kommentje:
Vagy végbélrepedés? Tudnatok segiteni? Mit kell ilyenkor tenni? Esetleg valami házi gyógymód?
2014. aug. 7. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!