Tupaccc kérdése:
3éves lányomnak árpa van a szemében. Ti hagynátok kivetetni?
Figyelt kérdés
2árpa volt a szemében, most már csak 1van. Kapott cseppeket, meg krémet, az egyik szemmel láthatóan kifakadt, a másik egy időre összement, de most ismét elég nagy neki. 2hónapja voltunk orvosnál, azt mondta ha 1hónapon belül nem múlik el teljesen, akkor ki kell műteni. Mivel ennél nem altatnak, bele se merek gondolni, hogy mekkora trauma lenne ez egy 3évesnek. Talán kicsit elkábítják, de utána a fájdalom, hogy ne piszkálja a kötést-sebet, amilyen elevenke ő, én ezt el se tudom képzelni...
Járt már valaki hasonlóan? Tanácstalan vagyok, hogy mit tegyek.
2014. aug. 6. 09:06
1/4 anonim válasza:
Hát azért egy árpa nem AKKORA, hogy olyan iszonyatos fájdalom legyen utána. :) Simán túl fogja élni a három évesed is. Még mindig jobb, mintha tartósan árpa lenne a szemén. 3éves kisgyereket egyébként szerintem valószínűleg altatnának.
4/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok,
igen, szerencsére elmúlt. Sokat segítettek a cseppek, és a meleg, kétszer is úgy vettük észre, hogy kifakadt, és kigennyezett neki. Mostanra már szerencsére teljesen eltűnt
2014. dec. 14. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!