Mit tudtok ajánlani két napja tartó friss piros vérhányásra?
Figyelt kérdés
Két napja piros friss vért hányok, orvoshoz nem akarok menni, ezért valami praktikát tudtok mondani rá2014. aug. 5. 19:22
1/14 anonim válasza:
Akkor végrendelkezés, temetkezési vállalkozó.
2/14 A kérdező kommentje:
1. Nem vicces. reggel hánytam eddig kétszer, amiben friss piros vér volt.
2014. aug. 5. 19:25
3/14 anonim válasza:
Az elsővel értek egyet. Ha nem akarsz orvoshoz menni, magadra vess. De inkább zárkózz be a lakásba meghalni, és másokat ne fertőzz meg, bármi is ez. A te lükeséged miatt más ne szenvedjen.
4/14 anonim válasza:
Nem vicceltem. Ha nem akarsz orvoshoz menni, akkor ez a menetrend.
5/14 anonim válasza:
Ha ennyi eszed van, akkor igyál még valami jó savasat, hagy marja.
6/14 anonim válasza:
Igazuk van az előttem szólóknak. Ez komoly dolog, "házi praktikákkal" nem oldható meg. Ha nem akarod elfogadni a segítséget, az a te döntésed, de ebben az esetben készülj fel rá, hogy bele is halhatsz.
8/14 anonim válasza:
A gyomortükrözést ki fogod bírni. Nem fáj csak kicsit kellemetlen, mert nehezebben veszed a levegőt közben.
9/14 anonim válasza:
Orvost nem akarsz... akkor mit szeretnél? Erre nem lesz elég valami házi praktika, de nem is tudnánk mit ajánlani, mivel nem tudjuk a bajodat és egyébként sem lenne szabad kísérletezni. De remélem, hogy a kérdés csak provokáció! Ha mégsem, akkor pedig keress már egy orvost, mert meghalsz! Magadtól is tudnod kéne, hogy ezzel nem kellene várni...
10/14 A kérdező kommentje:
"A gyomortükrözést ki fogod bírni. "
Na ez az amit biztos nem!! Főleg ezért nem akarok menni.
2014. aug. 5. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!