Mit jelent magyarul? (ct eredmény)
Figyelt kérdés
Kifejezett progressio látszik viszont a hegvonalban megjelent, a belekkel összekapaszkodó intra abdominális, intra- pelvicus, valamint többszörösen a hasfali izmot infiltráló térfoglalás Újabb góc is megjelent jobb oldalon.2014. aug. 3. 19:21
2/5 A kérdező kommentje:
rákos vagyok.. de szeretném az idegen nyelvű szavakat, aki tudja lefordítaná nekem.
2014. aug. 3. 19:41
3/5 anonim válasza:
Sajnálom, megtisztelhetne az orvosod azzal, hogy közli veled a lelet eredményét magyarul. Megkérdeztem a párom, konyít ezekhez:
1.progresszió= a folyamat előrehaladt, rosszabodott.
2.intra abdominalis=hason belül, 3.intra pelvicus= a has medencei régióján belül.
4.hasfali izmot infiltrál=ráterjedt,beszűrte a hasfali izmokat is a tumor.
5.az újabb góc áttétet takarhat ebben az esetben
Tehát röviden nőtt a tumor, agresszívan terjed a környezetére, belekre, izomzatra is.
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen.
Hát ez igazán rossz dolog
2014. aug. 3. 20:02
5/5 anonim válasza:
Sajnálom! Mielőbbi gyógyulást kívánok!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!