Átterjedhet rám? Vagy már az vagyok? . _.
Többször is utána néztem hogy macskáról emberre milyen fertőző betegségek vannak,am a rüh NEM SZEREPEL közöttük.Mégis néhány bárgyú ember össze vissza pattog ha előkerül a téma.Na szóval az én cicám feltehetőleg elkapta,de én mint egy újabb bárgyú ember szeretetemmel a betegsége züllésében is ugyanúgy részesítettem a szeretetemből:csókolgattam, ölelgettem, simogattam.
Nem rég apumon furcsa kiütés ütötte fel a fejét(tudni kell apa a levegőre is képes allergiás rohamot kiváltani,enyhe túlzással) szóval a kétely megesett bennem. Rühes? De ha ő az szinte idő kérdése és én is az leszek.Miért ő kapta el először?Vagy csak újabb allergia?Ma megy orvoshoz de már teljesen ráparáztam.Nem vagyok fóbiás,de a saját szervezetemen kívül más élőlényt nem tűrök meg magamon,bocsánat az önző viselkedésemért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!