Ez mitől lehet félek? Sürgős
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok és azzal panaszom hogy kb 2 hete éreztem egy kis csomót a tarkómon a gerinccsontomttól kb 1,5 cm-re ez akkor még nem fájt. két nappal ezelőtt kezdtem érezni hogy fáj. Elmentem a házirovosomhoz aki fastumgélt írt ami nem hogy nem segített még rosszabb lett kijött plusz 3 ilyen fájdalmas csomó. egy ugyanezen a helyen csak a másik oldalon, egy a koponyám alatt és egy a koponyámon jobb oldalt egészen lent. Ezek eléggé fájnak nem igazán nagyok a borsószemtől egy picit nagyobbak mondhatni szabályosak. tegnap visszamentem az orvoshoz aki beutalót adott a bőrgyógyászatra. A beutalóra ezt írta : fájdalmas csomók a fejbőrön. Tudom hogy ezt így nem igazán lehet megállapítani de szeretnék egy kis segítséget kérni ezzel kapcsolatban mert eléggé megvagyok ijedve. a bőrgyógyászatra pedig legelőbb kb 1 hónap múlva kapok időponton.2014. júl. 26. 20:02
1/2 anonim válasza:
Szia!
Konkrét választ sajnos nem tudok adni a kérdésedre és azt hiszem más sem fog tudni Neked segíteni. Mint ahogyan írtad: diagnózist így megállapítani nem nagyon lehet.
De szerintem nincs miért aggódnod. A háziorvosod biztosan felismerte volna a komolyabb problémára utaló jeleket.
Azt javaslom ne rágódj ezen, nyugodj meg, a bőrgyógyász majd megállapítja mi a gond, addig meg felesleges izgatnod magad. Élvezd a szünetet.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi 2. a nyugtató választ :)
2014. júl. 26. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!