Még betegebb lettem?
Figyelt kérdés
Egy betegség miatt nagyon sokat fogytam, mondhatni, csont és bőr vagyok. Azóta, hogy háj egyáltalán nincs rajtam, mindenre érzékenyebb vagyok. Pl. beütöm a kezem a fiókba, régen észre sem vettem, most be is kékül. Ami viszont jobban aggaszt: a bal oldalon fáj a derekam, nagyjából olyan formán, mint amikor futás után "szúr az oldalam". Volt már valaki hasonló helyzetben? Mit csináltál? Tudom, orvos, ha nem múlik. De nem fog kinevetni?2014. júl. 23. 18:54
1/3 anonim válasza:
Nekem vesekövem volt és az ilyen érzés. Hányinger? Láz? gyógyszerektől kialakulhat ilyen. Szerintem nézesd meg mindenképp mert lehetnek szövődményei. Még a legrosszindulatúbb orvos sem fog ezért kineveti szerintem.
2/3 anonim válasza:
A testben a zsír kitölti a szervek, szövetek közti hézagokat. A bőr alatti zsír tompítja a bőrt kívülről érő mechanikai hatásokat. A mélyebben fekvő zsír pl. a csigolyák közti porckorongoknál is védő hatású, kis diszkopáthiás eltérés normál testzsír mennyiség mellett nem okoz fájdalmat (pl. derékfájdalom), de erős lesoványodásnál igen.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek! Megyek a dokihoz.
2014. júl. 24. 07:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!