A mandulagyulladás képes 39 fokos lázat okozni?
Figyelt kérdés
2 napja kezdődött, először csak torokfájás, rossz közérzet, hidegrázás 37,5 - 38,5 fok közötti láz, meg minden ízületem, főleg a hátam fájt!
Orvoshoz elmentem, mandulagyulladást diagnosztizált!
Ma már alig megy lentebb 39-39,5-ről a lázam. Algopirinnel is max 1 fokot tudom lejjebb vinni. Normális ez?
2014. júl. 15. 12:25
11/14 anonim válasza:
Igen, képes. Ha 2-3 nap múlva sem megy le, menj vissza az orvoshoz. Esetleg próbálj ki másféle lázcsillapítót is, pl. Nurofent.
12/14 A kérdező kommentje:
Na a mai nap, már úgy ahogy elment, reggel 37,1 volt a lázam, most napközben néha felmegy 38,5-re is, de az algopirin leviszi. 2 szörnyű nap, és 2 szörnyű éjszaka után már látom a fényt az alagút végén! Igaz a torkom nagyon fáj még, de remélem ez a láz napról napra lejjebb megy majd!
2014. júl. 16. 16:56
13/14 anonim válasza:
Ez jó hír! Jobbulást! Feküdj, pihenj, amennyit csak tudsz!
14/14 anonim válasza:
Igen okozhat nekem 39,9 fokos lázam volt de konkrétan ott jártunk, hogy:
-----> Go Hospital!! Aztán bementünk az ügyeletre mert éjjel tizenegykor szédültem és sugárban hánytam :$$$ Aztán fokozatosan nőtt a lázam...
Anno 2 hetet küzdöttem vele :$$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!