Mi lehet ez? (Gyomorgondok bőv lent)
Figyelt kérdés
Már több napja fura érzés van a gyomromban főleg a köldöknél. És köldöktől jobbra egy picivel.
Puffadás érzésem van ma ami néha elmúlik néha visszajön. De nem fájdalomnak mondanám. Hányingerem is néha van és heves bélmozgások ami után enyhül az érzés, ahogyan nagy wczés után is. És mikor valami zavar akkor olyan mintha felerösödne egy pár pillanatra,bár lehet csak én beszélem már be magamnak. Szerintetek mi ez?:/
2014. júl. 11. 20:50
1/1 A kérdező kommentje:
Ja és amikor erősebb a tünet ma akkor rossz a közérzetem és egyszer gyomorégés is volt de inkább a torkomban éreztem.
2014. júl. 11. 20:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!