Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Felálláskor nem látok másodper...

Felálláskor nem látok másodpercekig?

Figyelt kérdés

Régen is előfordult néha, hogy fekete foltokat láttam 1-2 másodpercig ha hirtelen felpattantattam.

Mostanában viszont naponta többször is előfordul, és minden elsötétedik, és lassan jön csak vissza. Nem csak akkor ha hirtelen állok fel, akkor is ha normálisan.

Mitől lehet, és mit lehet tenni ellene?

A folyadékbevitelre figyelek, szóval biztos, hogy nem azért van.

17/L

2014. júl. 9. 10:38
 1/9 anonim ***** válasza:
átmeneti agyi vérkeringési zavar.
2014. júl. 9. 10:44
 2/9 anonim ***** válasza:
Talán a vérnyomásoddal van baj. Nekem is ez a bajom, csak én még szédülök is, sőt néha még kapaszkodnom is kell, vagy lekell üljek, mert olyan rosszul vagyok. 17/L
2014. júl. 9. 10:46
 3/9 A kérdező kommentje:

1-es, és ez ellen lehet valamit tenni?

2-es, én mindig nekidőlök egy falnak, vagy meg fogom, mert félek, hogy különben összeesnék. De én szerintem konkrétan nem szédülök, csak olyan bizonytalanul megyek/állok inkább.

2014. júl. 9. 10:50
 4/9 anonim ***** válasza:
el kell menni vizsgálatokra, vérnyomás, teljes vérkép.
2014. júl. 9. 11:00
 5/9 anonim ***** válasza:
hát a háziorvosodat keresd fel, ha gyakran előfordul, gondolom vérvizsgálatra küld, jobb megelőzni a bajt!
2014. júl. 9. 11:01
 6/9 A kérdező kommentje:
2 hónapja kórházban voltam, ott többször vettek vért és mértek vérnyomást is sokszor, és nem mondták, hogy lenne bármi baj.
2014. júl. 9. 11:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem erre azt mondta az orvos, hogy nyugodtan kelljek fel. Ha kipattansz a ágyból leesik hirtelen a vérnyomásod. Ha 5 másodpercre felülsz és szép lassan kimászol az ágyból, nem lesz semmi bajod. Nekem sincs mióta így csinálom.
2014. júl. 9. 12:51
 8/9 A kérdező kommentje:
De nem csak reggel hanem barmikor.. pl.napkozben szekrol is
2014. júl. 9. 13:37
 9/9 anonim ***** válasza:

Ilyen idős koromban velem is ez volt 2 évig. Kivizsgáltak, nem találtak semmit, aztán nyom nélkül elmúlt, azóta se volt ilyen prgoblémám.

38/N

2014. júl. 9. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!