Hasfájásnak és derék fájásnak lehet köze egymáshoz?
Nagyon fáj a derekem, hátam, de a gyomrom is.
Főleg feljebb fej a hasam mint alul és olyan, mintha zsibogna, vagy nem is tudom, furcsa... mi lehet ez? mi okozhatja?
Gyorsan menj orvoshoz!
Kérj beutalókat a gyomrod vizsgálatára.
Nekem más bajom volt,de nagyon nehezen kaptam végre vizsgálatokhoz beutalót.Nekem csak a gyomrom fájt iszonyúan.Megállapították,hogy savas lehetek.Adtak gyógyszert,de attól még rosszabb lett.Könyörögtem már,hogy elöbb vizsgáljanak aztán gyógyszerezzenek.Végül kivizsgáltak és nekem helikobacim volt. Ha még egy hétig savlekötőzök és nem kezeltem volna fekélyes lett volna a gyomrom.Szóval mindenképp teljes vizsgálatot kérj a gyomrodra még a Gasztroenterológiára is.
Lehet,hogy gyulladt a gyomrod vagy a beleid.Lehet,hogy fekélyed vagy gyomorsérved van.A gyomorsérv együtt járhat a derékfájással.DE lehet,hogy a veséddel is van probléma,azt is vizsgáltasd meg!
Ha felül fáj a gyomrod,azaz a gyomorszájad,lehet,hogy te is savas vagy.Meglehet,hogy reflukszos vagy,de lehet,hogy neked is van helikobaktériumod.A gasztroenterológián ezeket kiderítik.Nem fájdalmas a vizsgálat.Csak egy papírzacsi félébe kell fújnod amíg sárga nem lesz.Elötte nem szabad se innod,se enned,se fogatmosnod.De ha mégis van ilyen bacid és megkérdik,hogy gyomortükrözést szeretnél,akkor egyezz bele.A gyomortükrözés csak 13 másodperc,nem kellemetlen,mint ahogy mondják és nem is fájdalmas.Bár bizony fél óra után fájt nekem a gyomrom.
Ha ez lenne a bajod,feltétleül nézesd meg a vesédet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!