Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet ez a fájdalom? Érzet...

Mi lehet ez a fájdalom? Érzet már ilyet valaki?

Figyelt kérdés
1 hónapja guggolás után lezsibbad a bal lábfejem és a lábszáram.Így is maradt heteken át.Aztán pár hét múlva enyhült a zsibbadásom,de hozzá jött egy tompa fájdalom a derekamba.És a Gerincem középső része is fáj,zsibog.A lábaim sokszor nehezek,zsibbadnak,és lesugárzik néha a fájdalom a derekamból.Amikor dolgozom,(kemény fizika munka 12 órában)Akkor van hogy zsibbad a keresztcsontomnál is és a fenekemnél is.A hátam a lapockámnál szinte állandóan fáj,de tudom ezt a munkám okozza.Orvosnál jártam.még nem küldött el kivizsgálása.Adott izom lazított,fájdalomcsillapítót,b vitamint.Holnap megyek vissza hozzá.
2014. júl. 6. 08:03
 1/1 anonim ***** válasza:

hidd el itt nem fog senki gyógyító ötletet irni-de ha mész dokihoz és ezt ilyen részletesen elmondod neki-100% hogy megkeresi a megoldást.

alapos kivizsgálás a végén az eredmények összevetése és a legjobb megoldás megkeresése.

ehhez orvos kell nem internet.

2014. júl. 9. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!