2 hete szur a mellkasomnál, hátulrol bordák, lapockák között. Voltam körzetinél azt mondta megfázás. Csak voltarent irt fel. Mi lehet?
Figyelt kérdés
én tüdögyulladásra gondoltam nagyon szur hátul,de tüdöröntgenen is voltam,és rendben.akkor mi lehet,meghuzodásra nem gondolok,mert belülröl jön a fájdalom,amikor levegöt veszek,éjjel stb.mi lehet?2014. júl. 3. 21:56
1/7 anonim válasza:
Szerintem húzódás, azt is belülről érzed és levegővételnél, egyébként nagyon sokáig tart, nekem 2 hónap volt, idegesítő nagyon.
2/7 A kérdező kommentje:
csakugy elmulhat,vagy mi kell rá?
2014. júl. 3. 22:03
3/7 Szabó Ráli válasza:
nekem is ugyanez a problémám. én is megijedtem de a doki megnyugtatott, elmúlk
5/7 anonim válasza:
En nem kentem rá semmit, de így belegondolva izomlazitok, lobalzsam, akár masszázs segíthet, már ha tényleg huzodas.
6/7 A kérdező kommentje:
hát nemtudom,nekem olyan mintha gomboc lenne a torkomba is,néha alig birok nyelni,pedig nincs begyulladva a torkom
2014. júl. 4. 09:28
7/7 anonim válasza:
Ez (szúró mellkasi fájdalom, gombócérzés a torokban) tipikus szorongásos tünet, nekem is ez volt-van. vagy lehet még reflux is. Szívrohantól ne tarts, az nem szúró, hanem nyomó, szorító érzéssel jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!