Madzagtól lehet vakbelet kapni?
Figyelt kérdés
Véletlenul lenyeltem ilyen 10-15 centis madzagott :S2014. júl. 1. 18:21
2/8 A kérdező kommentje:
De már lenne valami tünete,mert olyan 6 órával volt ez.
2014. júl. 1. 20:42
4/8 A kérdező kommentje:
Első tünent megjelenéséig pár nap? Egyenlore nem fáj semmim de félek
2014. júl. 1. 20:45
5/8 anonim válasza:
Nem lehet :) a gyomor sav erős a madzagot már rég szétmarta és megemésztetted :)) nyugi
6/8 A kérdező kommentje:
KOSZi,tegnap ejjel nem tudtam elaludni valamiert fájt a hasam de olyan hasmenéses dolog volt 1 x voltam csak wcn egykicsit hanyingerem volt meg rázott a hideg az utobbi lehet csak a felelemtol de aztan elaludtam es ma reggel már nemérzek semmit.
2014. júl. 2. 07:12
7/8 A kérdező kommentje:
Ja meg sokat kellett szellentenem legyek már ezen túl..
2014. júl. 2. 08:08
8/8 anonim válasza:
attól függ milyen anyag volt... az ember sok mindent meg tud emészteni, egy madzagtól ne félj :D DE HOGY A FASZOMBA LEHET LENYELNi 15 CM MADZAGOT ???????????????????? XDDDDDDDDDDD
Vakbele mindenkinek van... csak az a gáz hogyha oda belemegy valami és begyullad, mert ott nincs anyagcsere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!