Tartós fejfájás agyvérzés után?
Figyelt kérdés
A férjem 4 hónapja kapott agyvérzést, műtétre is szorult. Már dolgozik, de azóta is rendszeresen, minden nap fáj a feje, hol kicsit, hol erősebben. Ez nagyon aggaszt minket, mert az agyvérzést megelőzően is voltak fejfájásai, bár azok jóval erősebbek voltak. A háziorvosa nem tud erre mit mondani, az idegsebészeten az orvosa majd csak fél év múlva fog ránézni és egy év múlva lesz érfestés. Aggaszt ez a dolog. Nem tudom ,hogy elküldenének-e a fenébe, ha felhívnám az orvost, hogy nem lehet -e előbbre hozni a vizsgálatot. Tudom ,hogy ez nem így működik, hogy a beteg csettint egyet és megcsinálják. Bizalmatlan vagyok, mert amikor agyvérzést kapott, akkor is hosszú tortúrán mentünk keresztül, mire elhitték, hogy baj van. Volt valaki hasonló helyzetben?2014. júl. 1. 13:06
1/1 anonim válasza:
Én felhívnám a helyedben az idegsebészt és megkérdezném tőle, kell e aggódnod és mit tegyetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!