Nyalkaa szeklet kiskorom ota, neha verzes. Mi a gond?
Figyelt kérdés
Sziasztok.A gondom az lenne hogy kiskorom ota nyalkas szekletem van,tovabba vekonyka vagyok.16 eves vagyok.Anyagcsere gondjaim is vannak,de megszokott nyalkas szekletem van.Van mikor elmegyek a wcre,mert ugy erzem hogy kell,de megse jon normal szeklet,csak az emlitett nyalka.Ennek mi lehet az oka?Kialakulo rakra gyanakodok,de meg nem mentem el orvoshoz....Hozzatenem hogy elegge gyakran termelodik slanyom amit lenyelek...ez osszefughet a nyalkaval?Ha igen akkor ez magaban sok mindent megmagyarazna.Olyan esetekben mikor hidegebb van akkor ez a "wc-zhetnek" elo tor,leulok parszor a bidira es elmulik.....nagyon szepen megkoszonnem a segitseget....2014. jún. 29. 23:21
1/3 anonim válasza:
Komolyan nem voltál orvosnál még sosem? Van TB-d? Ha van, felkeresed először a házi orvosodat. Ő majd elirányít a megfelelő szakrendelésre.
A netről vad idegen emberek szerinted milyen diagnózist adhatnának?
2/3 A kérdező kommentje:
A helyzet az hogy sose okozott problemat,es a mai napig sem...Csak a napokba elkezdett erdekelni a dolog,es hat nagyon megvagyok remulve....Szamos tema volt errol,illetve olvastam is...Viszont gyomor fajdalom es egyebek nem eszlelhetoek mint a raknal....Marmint a vegbel es vakbel raknal....Termeszetesen orvoshoz fogok fordulni
Csupan kivancsisagbol tettem fel....
2014. jún. 29. 23:56
3/3 anonim válasza:
lehet bélhurut, de diétázz, egyél főt krumplit 1 napig és meglátod hogy utána milyen a széklet. Utána egyél sima rízst, és talán a gyomor hurut elmúlik. Igyál kamilla teát, mellőzd a kávét.Piritóst is ehetsz egy kis vajjal.2-3 nap után sem változik, kérdezzd meg az orvost. szerintem bélhurutod van. ki kell kúrálni, és ez csak diétával lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!