Ha "jellegzetes szívzörejt" hallanak akkor már biztos a szervi eltérés?
Figyelt kérdés
Háziorvosnál voltam fáradékonyság miatt. Bementem, a doktornő megvizsgált és azt mondta, hogy szívzörejem van, ami a váll felé vezetődik. Szerinte ez egy billentyűbetegség jellegzetes zöreje. Beutalt kardiológiára sürgősséggel. Ezt írta a beutalóra:arrythmia, halk 1. szívhang, emelő szívcsúcslökés, 3-4/6-os syst. zörej belégzésre halkul. Nem igazán tudom ezek mit jelentenek, és hogy milyen következményei lehetnek, esetleg valaki tud segíteni?2014. jún. 20. 22:30
1/1 anonim válasza:
azért utalt be kardiológiára hogy ott megbizonyosodjanak arról hogy igaza van, és ha az van akkor kezelésbe vegyenek, nem lesz gáz nyugi, orvosok, tudják a dolguk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!