Gyomorrak leget ez?
Figyelt kérdés
Edesapamnak ego erzesei vannak a gyomraban, gyomorsavval. Volt orvosnal, aki vervetellel es hasi ultrahanggal nem allapitott meg gyomorrakot. Aztan elment egy masik orvoshoz, es o azt mondta, hogy a majaval van problema, ami nem lenyeges. Dietara fogtak, de nem nagyon akarodzik betartani. Valamivel jobb, van savlekotoje es gyogygombaja. Most azonban ket-harom het utan jelentkezett ujra. Azt mondtak neki hogyha meg jelentkezik ez akkor gyomortukrozes lesz. Meg most nem fog elmenni gy. tukrozesre. Szerintetek mi lesz ebbol?2014. jún. 20. 22:00
1/2 anonim válasza:
Valószínűleg csak savtúltengés. Ha nem megy el akkor úgy kell neki. Lehet belőle fekély, gyomorvérzés, stb. Nekem is volt tükrözésem abszolút fájdalommentes az egész. L/21
2/2 anonim válasza:
Az ultrahang csak a daganatot mutatja ki, a fekélyt nem. Azt tényleg tükrözéssel lehet megállapítani, ami baromi kellemetlen. Nekem is fekélyem van, és mikor hidegre fordul az idő, mindig előjönnek a kínjaim, mint most is, és ilyenkor a savcsökkentő sem használ. Egyébként nekem a Salvus víz jót tett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!