Alkohol fogyasztása közben/után fejfájás?
17 éves lány vagyok. Az utóbbi félévben sokszor volt migrénem, legtöbbször hideg és melegfrontoktól, vagy ha több napig keveset aludtam és keveset is ettem.
Az elmúlt pár alkalommal viszont alkoholfogyasztástól is iszonyatos fejfájásom lett. Nem másnaposság, mert volt, hogy még aznap este is, hiába nem ittam sokat, csak 2-3 sört, szóval még becsiccsentve sem igazán voltam.
Ez mitől van, és mit lehet tenni? Mert komolyan az összes szórakozós estémet elrontja, az iszonyatos fejfájás..
Sosem mondta anyukád hogy gyógyszerre inni kell? :) :)
Amúgy igen ha hamar lemennek a fázisok nyári estéken akkor képes még aznap kis fejfájást okozni az ital.
Esetleg próbáld meg hogy nem sörözöl hanem borozol ,vagy csak rövidezel.A lényeg hogy ne keverd és törekedj a jóféle piákra.Magyarul vodkából is érdemes nem a konzervet megvenni,mert azokat máshogy készítik el ,nem úgy mint a prémium italokat amiket mikor lehúzol annak nincs utóíze és az arcodat sem ráncolod :) Szóval lehet hogy csak az egyik italféle váltja ezt ki nálad,nos próbálgasd ki :) :)
Ja nem csak a sörtől, múltkor pl. somersbytől, vodkától is.
De ez tényleg mostanában kezdődött csak, pedig azért ezelőtt is ittam már.
De ez nem az a a kicsit másnapos fejfájás, hanem rendes migrénes. Pedig akkor is, ha még részeg sem voltam egyáltalán...
Alkohol is provokálhat migrént. Nálad akkor sajnos ez van.
A gyógyszert én mellőzném pia mellé.
Ez komoly? :SS
És akkor is, ha ez régen évekig soha sem fordult elő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!