Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek elmehetek holnap...

Szerintetek elmehetek holnap biciklizni ha fáj egy picit a torkom és folyik az orrom?

Figyelt kérdés
Sós vízzel gargalizáltam,meleg teát ittam,paradicsomos káposztát ettem.jelenleg fekszek.a gyógyszeren még gondolkodok.

2014. jún. 18. 19:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem amire most a legnagyobb szükséged van az a pihenés! Szóval maradj otthon, folytasd a kúrát, és minden rendben lesz! Ha nem pihened ki, akkor az immunrendszered küzdeni fog, és ha küzd, akkor gyengül, és ha gyengül, akkor egy ilyen "egyszerű" megfázást milliószor rosszabbul fogsz viselni most.. Szóval pihenj, napozz, aludj, vitaminozz, teázz, levest igyál, és minden oké lesz! Tapasztalaból beszéltem. 21n
2014. jún. 18. 19:41
 2/4 anonim ***** válasza:
milliószor rosszabbul fogsz viselni MINT most *
2014. jún. 18. 19:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Nyugodtan mehetsz biciklizni, legalább kinyílik az orrod és kapsz levegőt és ki is melegszel ami ilyenkor jól jön. A megfázással nem jó feküdni egyáltalán. Ez nem influenza amivel tényleg nem jó jönni-menni.
2014. jún. 18. 21:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!most ettem meg egy almát,dinnyét egyek vagy azt inkább ne.
2014. jún. 18. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!