Tejcukor érzékenyek fogyaszthatnak pizzát, amint ugye sajt van?
Figyelt kérdés
Nem lesz tőle hasmenése egy tejcukor érzékenynek?2014. jún. 18. 15:35
1/2 anonim válasza:
A sajtok közül a friss, alacsony zsírtartalmú sajtok laktóztartalma magasabb, a zsírosabb, keményebb érlelt sajtok laktóz tartalma alacsonyabb.
A következő sajtokban 100g-onként kevesebb, mint 0,1 g laktóz van:
Parmezán, Apenzeller, Brie, Camember, Eidami, Ementáli, Gorgonzola, Gouda, Gruyere, Roquefort, Provolone, Romadur, Tilsiter
2/2 A kérdező kommentje:
köszi a választ!
2014. jún. 23. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!