Szedett már valaki Leflokin nevű antibiotikumot? Vélemények?
Figyelt kérdés
Már két hete szenvedek vírusos eredetű megfázással, természetesen bevetettem mindent, amit lehet: fokhagyma, méz, C vitamin, Aspirin... a tüneteim nem enyhültek, és ezt a gyógyszert írták. Vélemények?2014. jún. 16. 21:27
1/7 anonim válasza:
"antibiotikum" -> "vírusos eredetű"
Normális vagy? Antibiotikumot minek szedni a vírusra?
Tetszőleges megfázásra kapható gyógyszer + pihenés = gyógyulás.
2/7 anonim válasza:
Mondjuk ha felírták, akkor nyilván nem vírusos.
3/7 anonim válasza:
Ha két hete szenvedsz vele, az már baktériumos felülfertőződés. Helyén van ilyenkor az antibiotikum, szedd be.
4/7 anonim válasza:
Nagyon erős gyógyszer én rosszul voltam tőle, abba kellett hagynom.
5/7 anonim válasza:
Szteroid alapú gyógyszer az összes veszélyes mellékhatással, de az interneten a kemoterápiás szerekhez hasonlítják. A mellékhatásai súlyosak. Rossz közérzet, erős szívdobogás, magas vérnyomást is okozhat, de valakinél épp forditva, túl alacsony vérnyomást magas pulzus mellett, vagyis sokkot.
7/7 anonim válasza:
ÉN...mielőtt a CIPROFLOXACIN miatt véget ért az életem
itt van egy amerikai srác története,ő "csak" 12db napi 2x500mg-os szemet szedett be és oda lett az élete,3év múltán már ágyban fekvő beteg lett,oda lett mindene,nagy valószínűséggel már öngyilkos lett...három évig tűrte amit a gyógyszer művelt a testével,de semmi gyógyulása nem volt.Mindenki elolvashatja a srác honlapján (a fentebbi linken)aki nem tud angolul az másolja be a google fordítóba.Emberek,gondolkozzatok mi miért van és ,hogy hogy lehetnek ilyen gyilkos mérgező dolgok forgalomban!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!