Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől sárgulhat be az arc...

Mitől sárgulhat be az arc (szám körüli rész)?

Figyelt kérdés

már nagyon régóta, évek óta, pontosan nem tudom megmondani, de legalább 5-6 éve sárga a szám körüli rész. Orrom aljától, egészen államig.

Olvasgattam, mi lehet ez, mert már jártam orvosnál ezzel, de kinevetett és ezért, nem gondoltam, hogy súlyosra utalhat, csak nagyon zavar, mert mások is sokszor mondják, hogy ott besárgultam, pedig nem voltam ilyen évekkel ezelőtt...

Szerintetek ez valamit jelenthet? a talpam is sárga, az se volt sárga ezelőtt, illetve voltak időszakok mikor a tenyerem is besárgult.

23/N

2014. jún. 16. 19:12
 1/2 A kérdező kommentje:

lehetséges gyógyszertől? soha nem szedek, de volt egy időszak mikor depressziós voltam nagyon (nem újdonság fiatalok körében szerintem, sajnos), és begyógyszereztem magam. 25 db-ot vettem be kb... azóta lehet nem tisztult ki a májam se epém?(mondjuk nem tudom h az epe tisztul-e egyáltalán).

vidéken éltem amikor ez történt, csak legyintettek rám, nem volt semmi jelentősége, hogy ennyi gyógyszert bevettem. De valahogy úgy érzem, azóta a szervezetem tényleg gyengébb

2014. jún. 16. 19:14
 2/2 anonim ***** válasza:

Nézesd meg a bilirubin szintedet. Egy vérvétel az egész.

Ha magas a bilirubin szint, akkor az okozhat sárgaságot. Van is egy ilyen betegség, Gilbert syndroma a neve, nekem is ez van. Ha túl magasra emelkedik a bilirubin szintem, én is besárgulhatok.

De persze más, epeprobléma, májbeteg is okozhatja. De azt is vérvételből, májértékek vizsgálatával ki lehet deríteni.

2014. jún. 16. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!